RSS

HIBURAN

bharatayudha0

Ki Narto Sabdo Maestro ing Pakeliran

Ki_Nartosabdho

Taun 1958, Ki Narto Sabdo wiwit nglirik jagad pakeliran. panjenengané péngin dadi dhalang kanthi sangu kawasisan ing bab olah gendhing lan sastra, panjenengané wiwit ngasah kawasisan ing pakeliran. Kanthi daya kreatipitas kang pinunjul, Ki Narto sabdo nggabungaké pakeliran gaya  Surakarta, Banyumasan lan Mataraman (Ngayogyakarta) wusanané dadi gagrag anyar ing jagad pedhalangan. Kanthi kawasisané, ora mokal yèn gagrag pakeliran Nartosabdan dadi panutan dhalang-dhalang mudha. Lakon andhalané yaiku , Sawitri, Somba Juwing, Pendhawa Ngenger , Gathutkaca Sungging,Semar Kuning, Suwanda Gugur, lsp.

MP 3 GATHUTKACA SUNGGING

Illustrasi Gatutkaca                                                        Foto : http://rupakarakterwayangpurwa.blogspot.com/2010_10_01_archive.html

Menika LINK saking Blogipun Pak Ramli : http://mp3-seni-jawa.blogspot.com/

Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 1A
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 1B
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 2A
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 2B
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 3A
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 3B
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 4A
Ki Nartosabdho – Gatotk
aca Sungging 4B
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 5A
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 5B
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 6A
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 6B
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 7A
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 7B
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 8A
Ki Nartosabdho – Gatotkaca Sungging 8B

DALANG CILIK LINTANG JITAPSARA

IMGP1048

IMGP1081

Busanane Raden Bratasena

https://www.facebook.com/photo.php?v=525044224222811

Goro-Goro 1

https://www.facebook.com/photo.php?v=525109080882992&set=vb.100001517136351&type=3

Goro-Goro 2

https://www.facebook.com/photo.php?v=526009830792917&set=vb.100001517136351&type=3

 

One response to “HIBURAN

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
forumwayang

Ngrembug Wayang

andhalang

꧎ꦺꦃꦻꦁꦕꦄꦶꦼꦄꦆꦶꦍꦸꦊꦞꦶꦼꦀꦼꦓꦶꦁꦿ꧋

indonesiawayang.com

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

Maskur's Blog

Menyusuri Jalan Rusak

rykiriko

This WordPress.com site is the bee's knees

SUJARNO DWIJO SUSASTRO

Sinau Basa Jawa Klungsu-Klungsu Yen Udhu

Seputarafitta's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d blogger menyukai ini: