RSS

RPP Bahasa Jawa KTSP

0. RPP BAHASA JAWA 7 BER-EEK GENAP

1. RPP Bahasa Jawa Berkarakter SMP 7/ Ganjil

2. RPP Bahasa Jawa Berkarakter SMP 8/ Ganjil

3.  RPP Bahasa Jawa Berkarakter SMP 9/ Ganjil

4. RPP Bahasa Jawa Ber-EEK  8 GENAP 2013

5.RPP 9 GENAP BER EEK 2013

6. RPP 7 GENAP

RPP BARU 2015 SEMESTER 1 KURIKULUM 13 DIY

RPP KELAS 7 SEM 1 (REVISI) 2015 CANGKRIMAN – PARIKAN

RPP KELAS 7 SEM 1 (REVISI) 2015 UNGGAH-UNGGUH BASA

RPP KELAS 7SEM 1 (REVISI) 2015 CERITA PENGALAMAN

RPP BJ KD 3.1 KLS 8 2015 (REVISI) UNGGAH-UNGGUH BASA

RPP BJ KD 3.2 KLS 8 2015 (REVISI) MENYIMAK BERITA

RPP BJ KD 3.3 KLS 8 2015 (REVISI) MENANGGAPI BERITA

RPP BJ KD 3.4 KLS 8 2015 (REVISI) CERKAK

RPP 9. KD 3.1 SEM 1 2015 (UNGGAH-UNGGUH BASA)

RPP 9. KD 3.2 SEM 1 2015 (PRANATACARA)

RPP KD 2013 MODEL RPP KTSP (BARU 2015)

RPP KELAS 8 SEM 1 KTSP BERITA

RPP KELAS 8 SEM 1 KTSP CERKAK

RPP KELAS 8 SEM 1 KTSP UNGGAH-UNGGUH

 

25 responses to “RPP Bahasa Jawa KTSP

  1. Kuntho Baskara

    Mei 11, 2013 at 1:40 pm

    Nuwun Sewu Pak, kula saking kitha Malang, nyuwun idin badhe download RPP ber EEK. Matur nuwun, mugi wonten gina saha paedahipun kagem pasinaon basa Jawa ing kitha Malang .

     
  2. mbah Sutikno

    Agustus 22, 2013 at 1:03 am

    sak derenge kulo ngaturaken matur suwun dumateng Bpk Sujarwo amergi wontene bab RPP ber EEK meniko, sak lejengipun kawulo badhe nyuwun izin download, mugi-mugi dhadekaken manfaat kangge kutha kawulo ingih meniko kutha Jombang

     
  3. sani

    September 3, 2013 at 1:08 am

    Nwun Sewu Pak ijin Download ngh…
    mnwi semester 2 kok dreng wonten mnpo ngh?
    mtr nwn.

     
  4. hendhi

    Maret 8, 2014 at 5:05 am

    pak nyuwun RPP semester genap n ganjil smp lan sma nggih ..yen d krm lwt fb hendhi dwi handoko saget mboten wonten inbook suwun..

     
  5. nuke

    Agustus 18, 2014 at 7:56 am

    nyuwun ijin badhe ngopi rpp basa Jawi pak, matur nuwun sakderengipun.

     
  6. anita

    Agustus 21, 2014 at 12:21 am

    assalaikum wr.wb
    pak…nyuwun ijin download RPP kagem kelas 7,8,9 matur nuwun sakderengipun

     
  7. catrine

    November 8, 2014 at 3:05 pm

    Nyuwun sewu , nderek download njeh Pak…suwun

     
  8. sdwijosusastro

    Desember 18, 2014 at 2:10 am

    Sumangga kersa…… bu Anita, , Bu Nuke

     
  9. TRI WIYONO,SP.d

    Januari 5, 2015 at 1:39 am

    assalaikum wr.wb
    pak…nyuwun ijin download RPP kagem kelas 7,8,9 matur nuwun sakderengipun

     
  10. ulin nuha

    Maret 1, 2015 at 5:37 am

    matur suwun njeh

     
  11. Suprapto St

    April 19, 2015 at 11:39 am

    nuwun pakde, kula derek ngrepoti rpp nipun

     
  12. siti

    Juli 31, 2015 at 3:21 am

    nuwun idin pak kula badhe derek ngunduh RPP nipun…

     
  13. Nurul Anwar

    November 1, 2015 at 1:27 pm

    maturnuwun pak, sanget mbiyantu kula, menawi wonten badhe nyuwun silabus,prota kalian promes pak?

     
  14. kusmanto

    Januari 20, 2016 at 8:21 pm

    matur nuwun angset Pade jarno

     
  15. denmasmorro

    Februari 5, 2016 at 12:05 am

    MATUR SEMBAH NUWUN RPP,SILABUSIPUN, MUGI TANSAHA MIGUNANI MBAROKAHI KITA WARGA MASYARAKAT BANYUWANGI. UGI PANJENENGAN INGKANG KAWOGAN LAN PINANGGENAH TANSAHA PIKANTUK LELINTU KAROHMADAN SAKING NGARSA DALEM ALLAH SWT. NUWUUUN

     
  16. mbah kenyung

    Februari 5, 2016 at 4:07 pm

    nuwun sewu, kulo saking grobogan, badhe nyuwun PERANGKAT PEMBELAJARAN BAHASA JAWA tingkat SD/MI engkang KTSP. maturnuwun

     
  17. mbah kenyung

    Februari 12, 2016 at 2:16 am

    kulo pados RPP bahasa jawa ktsp kagem siswa SD. nak menawi enten kulo diparingi ngertos nggeh. maturnuwun

     
  18. mukhlis

    Mei 2, 2016 at 1:40 pm

    assalamu’alaikum. wr. wb.
    nyuwun sewu pak nderek download rpp kelas 7 lan 8. matus suwun

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
forumwayang

Ngrembug Wayang

andhalang

꧎ꦺꦃꦻꦁꦕꦄꦶꦼꦄꦆꦶꦍꦸꦊꦞꦶꦼꦀꦼꦓꦶꦁꦿ꧋

indonesiawayang.com

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

Maskur's Blog

Menyusuri Jalan Rusak

rykiriko

This WordPress.com site is the bee's knees

SUJARNO DWIJO SUSASTRO

Sinau Basa Jawa Klungsu-Klungsu Yen Udhu

Seputarafitta's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d blogger menyukai ini: