RSS

Soal Basa Jawa SMP

SOAL MID 2 2012

BANK SOAL VII

BANK SOAL 8

BANK SOAL IX

UAS 1 8 2012

MID GJ 7 2012

MID GJ 8 2012

MID GJ 9 2012

SOAL USEK 2013

KISI-KISI USEK 2013

KISI2 UKK 8 2012 13

KUNCI JAWABAN UKK 8,2013

Soal UKK B Jawa 8

Kisi-kisi soal ukk Jawa kelas 7

Kunci jawaban Jwa 7

PEDOMAN PENILAIAN DAN KONVERSI Jawa 7

SOAL B JAWA UKK KELAS VII SEM II, 2012-2013

UAS  GANJIL  7 2014 (Kurtilas)

UAS 8 GANJIL   2014 (Kurtilas)

UAS  GANJIL  9 2014 (KTSP)

SOAL UKK 7 2014 (Kurtilas)

SOAL UKK  8 2014 (Kurtilas)

SOAL MID 2 KELAS 7 2015

SOAL MID 2 KELAS 8 2015

SOAL MID 2 KELAS 9 2015

SOAL UTS 1 KELAS 7 2014

SOAL UTS 1 KELAS 8 2014

SOAL UTS 1 KELAS 9 2014

KISI-KISI SOAL UKK KL 7 KURTILAS

Kunci Jawaban UKK Bahasa Jawa Kl 7

UKK 2015 KLAS VII – dipakai

SOAL MID 1 9 2015/2016

SOAL MID 1 8 2015/2016

SOAL MID 1 7 2015/2016 (NEW)

SOAL MID 2010

SOAL MID 2011

SOAL MID GANJIL 2010

SOAL MID GENAP 2009

SOAL MID 7 2016 (GENAP – GRESS)

SOAL MID 9 2016 (GENAP – GRESS)

pts-7-2016 (Gress UTS 1 2016)

pts-8-2016

pts-9-2016

PTS 2 KELAS 7 2016-2017 Enggal

PTS 2 KELAS 8 2016-2017 Enggal

PTS 9 2017 Enggal

 

 

40 responses to “Soal Basa Jawa SMP

  1. mbah tik

    September 4, 2013 at 3:25 am

    matur suwun, kulo nembeh unduh bank soal, mugi2 dadosaken amal jariyah, amiiiin

     
    • sdwijosusastro

      September 30, 2013 at 12:51 am

      Sumangga kemawon, Matur nuwun kersa mampir…..

       
      • ali mashar

        November 15, 2013 at 12:14 am

        aasalamualaikum. badhe nyuwun ijin kula kagem tatacaranipun mundut kagunganipun/ rpp, saha bangsoal.suwun 085257840176.

         
    • ika wahyuni L.

      Agustus 13, 2014 at 7:32 am

      are you oke?………………………

       
    • Rudy

      Desember 4, 2015 at 12:50 pm

      Injih

       
  2. aziz

    Oktober 2, 2013 at 3:06 am

    matur nuwun pak wijo..
    Lemah teles pak nggih…
    Gusti Allah sing mbales…

     
  3. peken jonatan\

    Oktober 7, 2013 at 5:05 am

    engehh mbahh

     
  4. uzi

    Desember 7, 2013 at 4:46 am

    suwun pak, mugi manfaat

     
  5. fauzi

    Februari 26, 2014 at 7:18 am

    nyuwun izin download soal-soalipun pak…..maturnuwun sak derengipun

     
  6. mbah sutikno jombang

    Mei 22, 2014 at 3:13 am

    matur nuwun mbah wijo, kula nembeh kemawon unduh file panjenengan ingkang enggal, mugi-mugi dipun wales dening Gusti Allah ingkah sakpantesipun

     
  7. Winda Kurniawan

    Oktober 4, 2014 at 3:26 am

    nyuwun izin download soal-soalipun pak…..maturnuwun sak derengipun

     
  8. titik

    Oktober 6, 2014 at 4:41 am

    maturnuwun ngge, mugi-mugi barokah

     
  9. Aviesta

    Desember 2, 2014 at 10:51 am

    Matur suwun.

     
  10. sdwijosusastro

    Desember 18, 2014 at 1:41 am

    Mangga-mangga Bu /Pak Winda Kurniawan………..

     
  11. Bambang setia budi

    Januari 27, 2015 at 1:28 pm

    nyuwun palilahipun kula ngunduh soal lan sanes-sanesipun

     
  12. rafael sigit

    April 8, 2015 at 5:37 am

    maturnuwun mas kula saged nyinau lare kula

     
    • sdwijosusastro

      April 8, 2015 at 10:00 am

      Sumangga Pak rafael sigit…. syukur menawi blog menika migunani”Klungsu-klungsu yen udhu”

       
  13. mts nu al badar

    April 14, 2015 at 1:17 am

    matur sembah nuwun n ngapunten kulo download mboten pamit krien…..

     
  14. Matur Sembah Nuwun

    Juni 5, 2015 at 3:34 am

    matur sembah nuwun. Bapake sampun bagikna marang kula soal-soale…

     
  15. Riyanti

    Juni 9, 2015 at 12:17 am

    nderek download soal-soalipun nggih. matur nuwun

     
  16. rafael sigit

    Oktober 13, 2015 at 4:57 am

    matur nuwun pak awit panjengan kersa paring tambahan seserepan ingkang migunani mliginipun samangke kange para siswa. maturnuwun

     
  17. anwar anfield

    Februari 20, 2016 at 7:17 am

    Barakallah

     
  18. sgt_1990@ymail.com

    Maret 2, 2016 at 7:24 am

    MATUR NUWUN

     
  19. SUHARTO

    Maret 16, 2016 at 3:37 pm

    matur nuwun pak awit panjengan kersa paring tambahan seserepan ingkang migunani mliginipun samangke kange para siswa. maturnuwun

     
  20. Mulyanto

    April 28, 2016 at 2:49 am

    myanto454@gmai.com
    mulyanto SMP N 24 Ska nyuwun download soal-soalipun, matur nuwun sanget.

     
  21. Admin Soalulangansekolah

    Mei 9, 2016 at 2:37 pm

    maturnuon pak de, aku pake link soalnya buat referensi

     
  22. abi

    Juni 3, 2016 at 8:43 am

    soal ukk 2016 mboten wonten to ?

     
  23. dwi

    September 7, 2016 at 9:34 pm

    kisi- kisi mid semester kok boten wonten to pak bok kulo diparingi kangge semester ganjil pak

     
  24. rachaelhogarth

    September 16, 2016 at 5:40 pm

    nyuwun download nggih…

     
  25. waluyo

    September 29, 2016 at 12:25 pm

    suwun pak

     
  26. NAFI

    Oktober 16, 2016 at 4:30 pm

    Thanks a lot Sir
    it’s really help me 🙂

     
  27. s.asmoro

    Oktober 18, 2016 at 8:57 am

    Maturkesuwun awit wontennipun soal soal,menika ingkang sanget migunani tumrap pakaryan kula. sepindhah malih matur sewu panuwun kangmas dwijo. kula asmoro banyuwangi..

     
  28. Wahyuntoro

    November 1, 2016 at 12:06 am

    ndherek matur nuwun saking sedherek

     
  29. s.asmoro

    November 10, 2016 at 5:56 am

    MATUR NUWUN SANGET AWIT PROGAM-PROGAM MENIKA.

     
  30. bambang

    Februari 14, 2017 at 8:10 pm

    nyuwun palilahipun kula nderek download lan kula ginakaken

     
  31. Titis

    Februari 21, 2017 at 1:02 pm

    Matur nuwun Pak, Kula nderek mendhet nggih

     
  32. supito

    Maret 15, 2017 at 1:55 am

    matur nuwun sanget awit program2 menika mugi2 bermanfaat

     
  33. sdwijosusastro

    Maret 21, 2017 at 11:42 am

    Mangga ingkang nngersakaken RPP Kurikulum 13 jumbuh kaliyan Permendikbud nomer 22 tahun 2016 kaaturan ngeklik “PERANGKAT PEMBELAJARAN 13”, Mugi-mugi migunani tumrap para kadang dwijo Basa Jawa ing pundi kemawon

     
  34. sdwijosusastro

    Maret 21, 2017 at 11:46 am

    Kula rumaos mongkog dhumateng para kadang dwijo ingkang sampun kasdu “ngundhuh” soal utawi RPP lajeng kersa paring pangandikan (komentar)

     

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
forumwayang

Ngrembug Wayang

andhalang

Ron Katiyuping Angin

indonesiawayang.com

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

Maskur's Blog

Menyusuri Jalan Rusak

rykiriko

This WordPress.com site is the bee's knees

SUJARNO DWIJO SUSASTRO

Sinau Basa Jawa Klungsu-Klungsu Yen Udhu

Seputarafitta's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d blogger menyukai ini: