RSS

Gurit Bocah Lola

LOLA
Dening : Mulyono Sudarmo

 

Lampu-lampu mati
lakune rerambatan sikile ringkih
nlusuri lawang-lawang kekancingan
thothok-thothok lirih
Pak, bapak ngakna, pak
yung, biyung ngakna , yung
ing jaba adheme ora jamak

O bapak, o biyung
aku kangen angeting asihmu
aku kangen nikmating katresnanmu,
aah,………………..
aku banget kapang kekudanganmu
ing gebyaring lintang sayuta
nanging , tan ana sabawa
lampu-lampu mati
lakune rerambatan sikile ringkih
nlusuri lawang-lawang bisu
jroning dhadha isih nggegem pitakonan

 

MBARANG
Dening: Dyan Annimataya Soer

Bocah cilik manis, kakang adhi
Runtang-runtung nyang endi-endi
Nyangking angklung saka bumbung
Mlebu lurung metu lurung

Bocah cilik manis, kedhana-kedhini
Runtang-runtung mbarang saparan-paran
Ngupa boga nyambung panguripan sadulitan
Nambal nistha sing lunga teka wira-wiri, nrenyuhi

Nembangi lagu-lagu, memelasi
Mbukak babad ngenesi ati
Koncatan bapa-biyung,
Dheweke tininggal keri

Bocah cilik manis, kedhana-kedhini
Runtang-runtung nyang endi-endi
Dina-dina uripe kaliput ayang-ayange mega

 

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
forumwayang

Ngrembug Wayang

andhalang

Ron Katiyuping Angin

indonesiawayang.com

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

Maskur's Blog

Menyusuri Jalan Rusak

rykiriko

This WordPress.com site is the bee's knees

SUJARNO DWIJO SUSASTRO

Sinau Basa Jawa Klungsu-Klungsu Yen Udhu

Seputarafitta's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d blogger menyukai ini: