RSS

Wayang Gagrag Ngayogjakarta

Kaca Wayang gagrag Ngayogjakarta menika isinipun tokoh-tokoh ringgit purwa saking kalawarti basa Jawa Djaka Lodang Ngayogjakarta. Karyanipun sedherek Mulyantara, seniman gambar spesialis wayang purwa. Menawi badhe ngagengaken kaaturan Klik gambaripun. matur nuwun.

 

Komentar ditutup.

 
forumwayang

Ngrembug Wayang

andhalang

꧎ꦺꦃꦻꦁꦕꦄꦶꦼꦄꦆꦶꦍꦸꦊꦞꦶꦼꦀꦼꦓꦶꦁꦿ꧋

indonesiawayang.com

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

Maskur's Blog

Menyusuri Jalan Rusak

rykiriko

This WordPress.com site is the bee's knees

SUJARNO DWIJO SUSASTRO

Sinau Basa Jawa Klungsu-Klungsu Yen Udhu

Seputarafitta's Blog

Just another WordPress.com weblog

%d blogger menyukai ini: